Maandag 22 april 2019 - 2e Paasdag - is het zover

Dan gaat de eerste Leusden Spring Rally van start. Mis het niet!

Het is een mooie tourrit van ca. 250 km, met de nodige uitdagingen, door een prachtig stuk van Nederland met start en finish in Leusden.

De meer dan 40 equipes krijgen een geheel verzorgde 2e Paasdag, inclusief Paasontbijt, uitgebreide lunch. En natuurlijk sluiten we af met de prijsuitreiking een gezellige borrel.

De route is uitgezet door Jan Berkhof van Berkhof Car Events. Zij zijn al vele jaren verantwoordelijk voor o.a. de Saab Cabrio Challenge, Gijs van Lennep Challenge en de Tulpen Rally. Het beloofd een uitdagende rally te worden voor bestuurder en navigator.

De deelnemers worden vanaf 15.00u terug verwacht op het parkeer terrein van het Sports Business Center aan de Plesmanstraat 1 in Leusden. Hier kan iedereen de auto’s bekijken, als de equipes ook nog worden uitgedaagd in het foutloos uitvoeren van een behendigheids-proef op de parkeer plaats.

Ook voor de toeschouwers is het Perfect Lunch Cafe geopend.

Kiwanis Club Leusden is de service club die zich inzet voor goede doelen ten bate van kinderen in de regio Leusden

Wilt u heel graag meedoen, maar dan liever met een bijzondere auto?

Kijk dan eens op deze websites voor het huren van een leuke oldtimer.

www.autoactive.nl en www.vintageroadtrips.nl

Leusden Spring Rally 2019 werd mede mogelijk gemaakt door